fbpx

Modefabriek is meer dan fashion, je maakt kennis met nieuwe merken, ontmoet interessante mensen en er is altijd wel een inspirerende talk van een fashion ondernemer of influencer zoals Chantal Janzen. Wat dacht je van een Karl Lagerfeld look a like, ziet er heel goed uit vonden wij!

Fashion Match
Ik vind het persoonlijk ook erg leuk om weer veel bekenden tegen te komen maar net zo leuk is de Fashion Match, georganiseerd door KVK, EEN en Modefabriek waar ik fashion ondernemers uit de hele wereld kon spreken voor een mogelijke samenwerking. Ook dit jaar was dat weer een succes!

Shoppen voor onze boetiek
In onze boetiek verkopen we naast Tubino ook accessoires, tasjes en topjes, deze kunnen ook van andere merken zijn. Waar wij op letten is de kwaliteit van de stof en de afwerking, maar ook of de look en feel van een brand bij ons past. Dat maakt het interessant om in te kopen en hebben we binnenkort een afspraak bij de merken JosV en Soaked IN Luxury en Milano Italy!
Een date met Josh V!
Wat een sympathieke leuke vrouw is Josh Veldhuizen en ik ga snel bij haar in de showroom kijken voor items in onze boetiek, de zilveren tas links van haar staat direct op de verlanglijst bij ons!

Wat zouden jullie graag in onze winkel zien hangen?

Stijlvolle groet
Selma Duinkerken