fbpx

De nudekleur is een musthave voor elke garderobe, om je te inspireren hebben wij verschillende stijlen gecreëerd, sereen en chic,maar ook stoer en vrouwelijk, maar altijd met een sexy twist. Deze trend is niet alleen in make-up maar ook in kleding en accessoires veel te zien. Eigenlijk is deze kleur nooit uit de mode omdat het een tijdloze kleur is. Het maakt je uitstraling chic én sophisticated.

Nude Nuances
Binnen deze tint zijn er veel varianten en de kunst is de juiste kleur nude te vinden die je gezicht niet flets maakt. Dit geldt niet alleen voor kleding maar ook make-up. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel soorten nude ook in de make-up en panty’s.

Moeilijke kleur?
Het nadeel van nude is dat het niet altijd past bij je huidskleur, toch kunnen veel mensen nude dragen als ze kiezen voor de juiste kleur nude. Als het een bottom artikel is (een rok of een broek) dan maakt dat niet veel uit maar is het een top of een jurk dan is het belangrijk dat je huid matcht met deze zachte kleur.

Ingetogen chique
Wanneer je de juiste kleur kiest, is het een prachtige, serene kleur die je een ingetogen chique uitstraling geeft. Je kunt ervoor kiezen om eventueel je outfit op te fleuren met kleurige accessoires.

Stofstaal
Deze jurk van Tubino
heeft verschillende nuances in de kleur, vraag kosteloos een stofstaal op door te mailen naar info@tubino.nl, zo kun je kijken of de kleur bij jou past.

Maatwerk
Omdat elke vrouw uniek is leveren wij ook maatwerk, deze jurk naar jouw wensen gemaakt worden, bijvoorbeeld een langere lengte of met mouwen in plaats van mouwloos. Voor maatwerk kun je terecht in de showroom in Amsterdam.

Verschillende stijlen
Om je te inspireren hebben wij met deze Tubino jurk in nude kleur verschillende stijlen gecreëerd, zoals stoere denim met de romantische print van de jurk. Of de olijfkleur groen die de kleur van deze jurk helemaal ophaalt, kijk mee naar deze verschillende stijlen.

nude-dress-3

Olive & Nude, een combi van stoer en sereen, bekijk de jurk hier

nude-dress-4

Gray & Nude, een comfy chicque combi, bekijk de jurk hier

nude-dress-5

Zwart & Nude, bekijk de jurk hier

nude-dress-6

Nude & Velvet. ultra chic en romantisch, bekijk de jurk hier

Stijlvolle groet

Selma Duinkerken, ontwerper Tubino