Cart

Training Ontwikkel Je Persoonlijke Stijl

Korte training voor stijlvolle vrouwen die een geheel eigen kledingstijl willen ontwikkelen, los van trends en mode maar wel passend bij wie ze werkelijk zijn. De geplande data zijn hier te vinden.

Uitstraling
Waarom massakleding als je uniek bent? Grijze muizen zijn er genoeg, onderscheid je zelf met je kleding en uitstraling door slim te combineren en leer in de praktijk hoe je kunt stijlen.  Deze training is ontwikkeld om jou te helpen om op een eenvoudige en leuke manier je persoonlijke stijl te ontdekken en klasse en vrouwelijkheid uit te stralen.

Combinaties maken
Stylistes en bloggers hebben niet voor niets succes met hun eigen stijl, de reden is dat ze een eigen stempel drukken bij het kleden van hun klanten. Tijdens deze training leer je je eigen handtekening te ontwikkelen, jezelf te  kleden zoals bloggers en stylistes en heb je geen nieuwe garderobe nodig.

Basisgarderobe
Het is een misverstand dat je slank moet zijn om je stijlvol te kleden. Tijdens de training behandelen we 3 elementen die jouw uitstraling versterken: pasvorm, kleur en lichaamsvorm. Je leert  hoe je bepaalde lichaamsdelen kunt camoufleren of juist accentueren. Ook zie je hoe kleuren, stoffen, dessins en accessoires aan jouw figuur kunnen bijdragen.

Tips die je nergens anders krijgt.
Hoe het heurt vinden wij niet belangrijk, wel belangrijk is hoe jij je voelt bij een kledingstijl. De tips en tricks die je krijgt tijdens deze training zijn toepasbaar en uniek……. Wist je dat nude kleur schoenen je benen optisch langer laten lijken?

Aantal deelnemers
De training is één op één mogelijk, maar wil je graag met vriendinnen komen dan kan dat ook tot maximaal 6 personen. Het is altijd op afspraak, op dinsdag ochten, woensdag middag of donderdag avond. Stuur een mail naar info@tubino.nl om aan te geven dat je wilt afspreken.

Kosten
De ticket voor deelname kost  € 49,- en kun je online boeken. Vergeet niet je  naam en de datum van de training te vermelden. Wij  rekenen op je komst, mocht er iets tussen komen, meldt dit ruim van tevoren of geef een vervangende persoon op die de training gaat bijwonen.

Agenda
De training vindt plaats op dinsdagochtend, woensdag middag en donderdag avond. De agenda is hier te bekijken.

Selma vertelt hier meer over deze training.

Adres is Haaksbergweg 73, 1101 BR AMSTERDAM, in het gebouw Dreeftoren.
Auto: Gratis, kan op de parkeerplaats van het gebouw. O.V.: Halte Bijlmer/Arena met metro of bus

Datum 2017, data in de agenda
Locatie Haaksbergweg 73 Amsterdam
Prijs 49,-
Duur 11.00 of 14.00
Aanmelden