Cart

Geen producten in je winkelmand.

Masterclass Vrouwelijk en Zakelijk Kleden

Korte training voor stijlvolle vrouwen die geloven in de kracht van uitstraling en zichtbaarheid. Vrouwen die zichzelf willen onderscheiden met hun professionaliteit én hun kleding, een geheel eigen kledingstijl willen ontwikkelen, los van trends en mode.

De workshops worden vanaf 2019 gepland. 

Uitstraling
Waarom massakleding als je uniek bent? Grijze muizen zijn er genoeg, onderscheid je zelf met je kleding en uitstraling door slim te combineren en leer in de praktijk hoe je kunt stijlen.  Deze training is ontwikkeld om je persoonlijke stijl te ontdekken en klasse en vrouwelijkheid uit te stralen.

Combinaties maken
Stylistes en bloggers hebben niet voor niets succes met hun eigen stijl, de reden is dat ze een eigen stempel drukken bij het kleden van hun klanten. Tijdens deze training leer je je eigen handtekening te ontwikkelen, jezelf zo te kleden dat je niet alleen gezien wordt maar ook nooit meer vergeten, daarbij heb je geen nieuwe garderobe nodig.

Basisgarderobe
Het is een misverstand dat je slank moet zijn om je stijlvol te kleden. Tijdens de training behandelen we 3 elementen die jouw uitstraling versterken: pasvorm, kleur en lichaamsvorm. Je leert  hoe je bepaalde lichaamsdelen kunt camoufleren of juist accentueren. Ook zie je hoe kleuren, stoffen, dessins en accessoires aan jouw figuur kunnen bijdragen.

Tips die je nergens anders krijgt.
Hoe het hoort vinden wij niet belangrijk, wel belangrijk is hoe jij je voelt bij een kledingstijl. De tips en tricks die je krijgt tijdens deze training zijn toepasbaar en uniek……. Wist je dat nude kleur schoenen je benen optisch langer laten lijken?

Wat levert het op?

  • Je bent zelfverzekerd over je uitstraling.
  • Je weet hoe je je kunt onderscheiden met je kleding.
  • Je valt meer op en krijgt meer aandacht op evenementen en bijeenkomsten.
  • Je komt binnen en zegt zonder woorden: ik ben vrouw, ben er trots op en ben ook super goed in mijn vak!
  • Je staat nooit meer lang voor je kledingkast om combinaties te maken.
  • Je weet welke kleuren en pasvormen jou perfect staan.
  • Miskopen zijn verleden tijd.
  • Je twijfelt niet meer over je outfit.
  • Je krijgt een Style-ID, waarop je persoonlijke vormen en kleuren staan.
  • 3 maanden lang telefonisch support bij stijl vragen.

Aantal deelnemers
De training is mogelijk vanaf 2 personen, maar wil je graag met vriendinnen komen dan kan dat ook tot maximaal 6 personen. Stuur een mail naar info@tubino.nl om aan te geven dat je wilt afspreken.

Kosten
De ticket voor deelname kost  € 197,- en kun je hier online boeken door op de knop aanmelden te drukken. Vergeet niet je naam en de datum van de training te vermelden. Wij  rekenen op je komst, mocht er iets tussen komen, meldt dit ruim van tevoren of geef een vervangende persoon op die de training gaat bijwonen.

Korting
Mocht je in bezit zijn van een speciale kortingscode, dan kun je dat invoeren bij het online afrekenen.

Agenda
De training vindt op verschillende dagen plaats en individuele afspraken zijn mogelijk, na het online boeken van de training kun je per mail een datum afspreken. De agenda is vanaf 2019 beschikbaar.

Selma vertelt hier meer over deze training.

Datum 2019
Locatie Van Woustraat 192A Amsterdam
Prijs 197,-
Duur 11.00
Aanmelden