fbpx

Niets is zo oprecht en openhartig als de taal van het hart, maar luisteren we wel naar ons hart? Als het om gevoel gaat mogen we meer naar ons hart luisteren maar als het om het fysieke hart gaat is het heel belangrijk dat er meer onderzoek gedaan wordt naar het vrouwen hart.

Dress Red Day
In ons land sterven meer vrouwen aan hart- en vaatziekten dan mannen (bron Hartstichting). Daarom heeft de hartstichting 29 september Dress Red Day in het leven geroepen om meer aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Op deze dag vraagt de Hartstichting om iets roods te dragen. Met Tubino wil ik daar graag een steentje aan bijdragen.

Verschillen tussen mannen en vrouwen hart
Bij veel vrouwen worden de signalen dat er iets mis is met het hart (te) laat herkend. De klachten kunnen bij vrouwen anders zijn dan bij mannen. Hoe je deze klachten herkent, lees je hier.

Heartlife Kliniek
Er is een kliniek waar ze speciale aandacht hebben voor het vrouwen hart. Janneke Wittekoek is oprichter en vertelt in dit filmpje meer over het vrouwen hart.

 

GRATIS LEREN TASJE & ZOYA NAGELLAK CADEAU
Om deze actie van de Hartstichting een hart onder de riem te steken geeft Tubino op 29 en 30 september 2017 bij elke aankoop een leren schoudertasje cadeau.

De nagellak is van Zoya en is gifvrij, deze mooie rode kleur zit bij je aankoop!

Een voorwaarde is dat je bij je bestelling of je bezoek in de showroom vermeldt dat je de blog gelezen hebt over Dress Red Day.

DONEREN
Doneren kan op verschillende manieren: SMS HART naar 4333 (€3) of gebruik tikkie  (€5).
Ik ben erg benieuwd of jij iets roods draagt vandaag?

Hartegroet

Selma Duinkerken