fbpx

‘Wake me up when I’m famous’  wie zou dat nou niet willen ;-). Kennen jullie dit bekende foto muurtje ook al? Dé hotspot voor alle influencers. Met Tubino hebben wij ook een kijkje genomen, en inderdaad, het is echt een super leuke plek en heel dichtbij onze boetiek!

Ons model op de foto is gestijld met Tubino kleding. Hoe ‘famous’ is deze outfit? Ze draagt de kokerrok Helen Off White. Een prachtige witte kokerrok die je het hele jaar door kan dragen. Ze is gemaakt van een fijne viscose en polyester mix, wat comfortabel draagt. Door de verticale lijnen lijk je langer en slanker. De rits aan de zijkant zorgt voor een speelse uitstraling door haar een stukje open te ritsen.

Ook de zilveren top is van Tubino. Super leuk voor een avondje uit in combinatie met een prachtige kokerrok, stijlvol en chique. Deze top staat ook heel mooi op je jeans en zilveren schoentjes.

Dit bekende foto muurtje is in de Pijp. Erg leuk om eens heen te gaan voor een famous foto. Drink een lekker kopje koffie in een van de dichtbij zijnde koffietentjes of kom eens langs in onze boetiek. Dit is namelijk niet heel ver hier vandaan!

 

Veel Liefs,

Team Tubino

Schrijf je in en ontvang GRATIS de ultieme stijlgids

De stijlgids voor de ambitieuze vrouw met glamour