fbpx

De liefde zou elke dag gevierd moeten worden, neemt niet weg dat we het super leuk vinden dat onze mannen net iets meer hun best doen dan andere dagen toch? Maar niet iedereen heeft een Valentijn of zit niet te wachten op rozenblaadjes, rode hartjes en cupido’s. Dan heb je helemaal een goede reden om jezelf te verwennen, hiervoor hebben wij drie tips:

Plan een date met je beste vriendin
Heb je geen leuke man om verwend door te worden? Geen probleem. Zijn jij en je beste vriendin allebei single of is je man/vriend niet thuis? Breng de dag dan samen door. Super gezellig om samen een plan te trekken. Denk aan een leuke film in de bioscoop, een lekker etentje bij je favoriete restaurant of thuis met eigen gemaakte super lekkere én gezonde hapjes. Valentijn is ook leuk zonder man!

Quality time
Hoe vaak verzanden we niet in het dagelijkse werk en is de dag om zonder dat je het door hebt? En dan bedenk je dat je ook nog iets wilt kopen voor je geliefde? Niets is zo bijzonder als quality time met de mensen om wie je geeft. Plan een middag vrij en zorg dat je alleen maar aandacht hebt voor elkaar. Liefde gegarandeerd! Sommige mensen maak je daarmee veel gelukkiger dan met een cadeautje of een bosje rozen.

Figure Hugging
“Confidence is the ability to feel beautiful, without needing someone to tell you.” Gun je zelf een figure hugging jurk of kokerrok waarin je vol zelfvertrouwen de wereld in gaat. In de Van Woustraat in Amsterdam ben jij van harte welkom in onze boetiek om je geliefd te voelen in een van onze kokerrokken of -jurken.

Tanja Kok is internationaal fotomodel en draagt hier onze rode jurk Amber met een zijden sjaal Rose.

Cadeau
En het leuke komt nog… Bij aankoop van een Tubino op Valentijnsdag ontvang jij deze prachtige zijden sjaal cadeau! Alleen geldig op 14 februari 2019.

Stijlvolle en liefdevolle groet,

Team Tubino

Schrijf je in en ontvang GRATIS de ultieme stijlgids

De stijlgids voor de ambitieuze vrouw met glamour