fbpx

3 gangen high tea met bubbels
InterContinental Amstel Amsterdam is een vijfsterren superior hotel, gekarakteriseerd door zijn lange geschiedenis van oprechte gastvrijheid en een onvergetelijke ambiance.
Bezoekers van de high tea kunnen rekenen op een ontvangst met bubbels en een culinair festijn dat wordt omlijst door een selectie van uitgelezen theeën en begeleidende gangen die beginnen met hartig en eindigen met zoet. Alle lekkernijen worden vers bereid door eigen patissier en worden gecombineerd met een thee die de smaak van elk gerecht complementeert.

Stijliconen
Thema van deze high tea is een ode aan de stijliconen uit de fifties en sixties. Een tijd waarin vrouwen weer in sexy en vrouwelijke kleding worden gespot, in plaats van gehuld in werkkleding. Dat is ook waar Tubino voor staat, sexy en vrouwelijke rokjes en jurkjes, maar dan ook nog in persoonlijke maten. Laten we Audrey Hepeburn, Jackie Kennedy en andere stijl iconen eren en genieten van de high Fashion Tea van het Amstel Hotel samen met de salon presentatie van de iconische jurken van Tubino.

De datum van de Fashion High Tea : 30 november 2017 van 16-19 uur.

Locatie: Intercontinental Amstel Amsterdam.

Adres: Professor Tulpplein 1, 1018 GX, Amsterdam.

Kosten : € 69,50

Boeken kan door te mailen naar info@tubino.nl