fbpx

We hebben goed nieuws, voor Tubino ben ik een fijne samenwerking aangegaan met JoshV. Om de collectie van Tubino in de boetiek aan te vullen heb ik super mooie items ingekocht van Josh V zodat jullie nog meer keus hebben in onze boetiek. Kleurrijke bloezen, zachte truien, mooie jasjes en topjes die niet alleen goed te combineren zijn met kokerrokken maar ook met jeans en pantalons. Eind juli verwachten wij de nieuwe items en deze zijn alleen verkrijgbaar in onze boetiek.

Modeshow bij Friends of the brands
Ik heb voor Josh V gekozen omdat het merk steeds volwassener wordt en voor diversiteit staat. Tijdens de mode show hebben zij laten zien dat ALLE vrouwen meetellen, ongeacht maat of etniciteit!Op de catwalk schitterden modellen met verschillende maten en etniciteit, waaronder ook bekende social influencers Mascha Feoktistova (Beautygloss), Melanie LatooyIsha van Dijk en Carolina van Dorenmalen (Foodie_ness).

Deze middag werd officieel ingeluid door een van de beste zangeressen van ons land Do, wij zijn fan van haar en luister en oordel zelf :http://domusic.nl/

Deze dag was voor mij ook extra gezellig omdat ik met onze stagiare Fay op stap was maar ook nog vele bekenden tegenkwam zoals Linsey en Amanda, ik ken deze twee queens al lang en bewonder ze om hun creativiteit en uitstraling!

Wil jij op de hoogte zijn van de nieuwste collectie, stuur ons een mailtje info@tubino.nl.
Stijlvolle groet

Selma Duinkerken, oprichter TUBINO