fbpx

Als iemand tegen je zegt dat iets niet kan, doe het dan vooral! Vier jaar geleden stond ik nog voor een soort afgerond en was ik bang om te springen. Ik had mijn baan opgezegd om Tubino op te starten en wist niet of het mij zou lukken. Veel mensen vonden het tof dat ik voor mijn passie koos maar zeiden ook dat het niet verstandig was om “iets in de mode” te doen. Dat wat zij “iets in de mode doen” vonden,  dat was voor mij mijn hart volgen en vrouwen zelfvertrouwen geven met mijn kleding. Diep in mijn hart wist ik dat ik met Tubino succes zou hebben maar ik wist ook dat het niet makkelijk zou zijn. Met nul kennis van de textielwereld en een klein netwerk van familie en vrienden ben ik gesprongen!

Tubino bestat 4 jaar

Nu 4 jaar geleden, wil ik nooit meer terug en ben ik dankbaar dat ik zoveel klanten heb mogen helpen aan prachtige kleding waarin zij zich zelf op en top vrouw voelen. Makkelijk was het niet, maar leuk, leerzaam, bevredigend en waardevol is het wel. In 4 jaar tijd heb ik mijn kennis en netwerk uitgebreid, lezingen mogen geven over mijn carriere switch, honderden klanten mogen kleden en Tubino geintroduceerd in diverse bladen en bekende Nederlanders.

Tijd om even stil te staan bij de successen, te leren van de fouten en vooral door te gaan en mijn klanten en relaties, vrienden en kennissen bedanken voor alle support!

De opening van de nieuwe showroom is uitgesteld ivm met de werkzaamheden in het pand, binnekort zal ik de datum bekendmaken om met elkaar de opening en het vierjarig bestaan feestelijk met elkaar te vieren.

Dankbare groet

Selma Duinkerken, oprichter Tubino