fbpx

Tegenwoordig zie je best veel mensen die een all-black outfit dragen, dat is begrijpelijk want het zal nooit fout zijn en is super makkelijk bij elkaar te rapen als je in je kast kijkt. Maar waarom zou je wel zwart met zwart dragen maar niet andere kleuren in ton sur ton? Helemaal in het zwart is natuurlijk erg stijlvol en chique, maar dit kan ook met andere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan all-white, all-grey, all-blue of all-green. Het kan allemaal, probeer het eens!

 

Wat is eigenlijk Ton sur ton?
De naam is bedacht door onze geliefde Fransen, het is geen geheim dat Franse dames erg stijlvol zijn. Alles staat klassiek maar tegelijkertijd ook super cool. Ton sur ton betekent letterlijk een combinatie van kleuren in dezelfde tint, maar dan in mix van donkere of lichtere nuance.

Ton sur ton ruit met zilveren trui

Eén kleur saai?
Ton sur ton is verre van saai, vooral als je het in felle kleuren combineert zoals op de catwalk, dan is het super stijlvol en krachtig om je te kleden in één kleur. Draag verschillende stoffen en structuren in één kleur dan creëer je diepte in je outfit.

 

Lookbook
Wij hebben voor jou een mooie combinatie gemaakt van de Tubino kokerrok in een grijze ruitstof met een trui met een zilveren glans erin. De tas die wij gekozen hebben is van mooi zacht leer in twee verschillende kleuren grijs en de zonnebril heeft een rijke uitstraling door het kant effect. Wij hebben gekozen voor zwarte high heels maar natuurlijk is het ook mooi om de schoenen in deze ton sur ton kleuren te dragen.  Je look is super stijlvol en chique. Ook doet dit goed voor je figuur, wie wil dat niet? We laten je graag inspireren in deze collage hieronder!

Kokerrok : Tubino online en in de boetiek verkrijgbaar.
Trui, oorbellen, zonnebril en leren tas zijn verkrijgbaar in onze boetiek in Amsterdam. 

Schrijf je in en ontvang GRATIS de ultieme stijlgids

De stijlgids voor de ambitieuze vrouw met glamour