fbpx

Tachtig vrouwen, meeste in kokerrok, hebben afgelopen dinsdag 7 februari Restaurant De Hoefslag bezocht tijdens het “Kokerrokken Diner”. Een unieke beleving van een complete avond vol inspiratie, culinaire gerechten, live muziek en niet te vergeten, heel veel kokerrokken.

Tubino bij het kokerrokkendiner

De bedenkers van het Kokerrokken diner Esther Herber en Janita Noorlander hebben mij gevraagd om te spreken tijdens dit prachtige en unieke evenement. Dat vond ik een eer want het zijn twee bijzondere vrouwen die mij geïnspireerd hebben met hun passie en organisatievermogen. Als enige kokerrokken merk in Nederland was Tubino een welkome aanvulling voor deze avond vol verrassingen.

Tubino bij het kokerrokkendiner

Dit evenement had als “roze” draad zichtbaarheid. Nog veel vrouwen durven zich niet altijd zichtbaar te maken. De kranten en topfuncties worden nog gedomineerd door mannen. Maar hoe maak je je zichtbaar?

Spreeksters als Vivienne van Eijkelenborg, Zakenvrouw van het jaar, Jeannette v.d. Ingh-van Wijk, Leiderschaps- en teamcoach, Janneke van Heugten, Ondernemer achter Mediaplatform VIDM, en ik Selma Duinkerken, Ontwerpster & eigenaresse van Tubino kokerrokken hadden de eer om gasten te inspireren over zichtbaarheid.

Vaker in de media
Weet je dat maar 19,5 % van de foto’s in de media van vrouwen is. Daar wist Janneke van Heugten opvallende feiten over te vertellen en gaf ons veel tips om zichtbaarder te maken in de media. Op haar website kan je media pakketten afnemen om toegang te krijgen tot medialijsten.

Zakenvrouw van het jaar
Vivinne van Eijkelenborg had ook een prachtige boodschap, vallen en weer opstaan hoort bij het leven, pinguins weten niet beter, kijk maar mee.

Mijn passie
Zelf heb ik over mijn achtergrond verteld en hoe ik Tubino ben begonnen, met name waarom ik Tubino ben begonnen. Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen zich zelf letterlijk en figuurlijk te laten zien. Door kokerrokken en jurken te ontwerpen die altijd passen zonder dat je een modellen figuur hoeft te hebben. Elke vrouw is uniek en mag gezien worden. Klik hier voor de film van dit evenement.

SElma bij het kokerrokkendiner

Tijdens het diner zijn we verwend met live muziek van Ingrid Simons en Fabienne Noorlander.

Dit high-end zakenvrouwen event staat weer gepland op 9 mei en ik weet zeker dat chef-kok Raoul Meuwese weer voor en culinaire beleving zal zorgen.

Stijlvolle groet,
Selma Duinkerken, oprichter Tubino

Schrijf je in en ontvang GRATIS de ultieme stijlgids

De stijlgids voor de ambitieuze vrouw met glamour