fbpx

Niet je kledingmaat maar de pasvorm en materialen bepalen je uitstraling. Daarom testen we bij Tubino de nieuwe modellen uitgebreid, niet op paspoppen maar op echte vrouwen. Afgelopen vrijdag hebben we zo een test-dag gehad van de nieuwe jurken. Elke vrouw is uniek en verdient een perfecte fit. Om daar zoveel mogelijk aan te voldoen testen wij één maat op verschillende echte vrouwen. Niet alleen  verschil in  figuren maar ook verschil in stof zorgt dat de pasvorm elke keer anders valt. Om tot een perfecte pasvorm te komen is het goed om zoveel mogelijk shapes en curves te laten passen.

Maatwerk
Online kun je de collectie in standaard maten bestellen maar in de showroom kun je je laten opmeten voor maatwerk. Je krijgt dan binnen 10 dagen je jurk of rok niet alleen in je eigen persoonlijke maat maar ook met de details die jij hebt uitgezocht.

Gezocht

Wil jij meehelpen om de perfecte pasvorm te creëen, dan kun je je opgeven voor een test-dag. We zoeken nog modellen in maat 36, 40, 42 en 44 . Wel is het belangrijk dat je een regelmatig figuur hebt, dat wil zeggen dat je van boven en onder dezelfde maat hebt. Stuur een mail naar info@tubino.nl en je wordt uitgenodigd als er weer een test-dag georganiseerd wordt.

Test the dress
Afgelopen keer hebben er negen dames geholpen met testen, zij ontvingen een voucher van Tubino, maar bovenal was het super gezellig! Graag wil ik alle dames bedanken voor het testen en helpen, hieronder volgt een impressie van de dag.

Style isn’t about size!

 

Groet Selma Duinkerken, ontwerper Tubino

Tubino dresses

Lucienne in Tubino taupe jurk 1 Lucienne in Tubino taupe jurk

Marlies in Tubino denim 3 Marlies in Tubino denim

Sita in Tubino nightblue 2  Sita in Tubino nightblue

Tubino taupe kokerrok