Cart

Geen producten in je winkelmand.

Stage plek beschikbaar bij Tubino in hartje Amsterdam!

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied bij een compact bedrijf in de modebrache, Tubino. Je krijgt verantwoordelijkheid om projecten op te zetten voor de verkoop kanalen van het bedrijf. Je wilt meedenken over de identiteit, positionering en het imago van Tubino.
Je gaat je onder andere bezig houden met:

Het verbeteren van de social media uitingen:

– Bewerking van de foto’s van de social media content
– Monitoren van de social media; Wat gaat goed, wat kan beter?
– Welke kanalen, uitingen kunnen ze nog beter inzetten?
– Marketing op het gebied van give-aways

Werken aan de vindbarheid van de boetiek
– Werken aan de  naamsbekendheid van het bedrijf door marketing projecten op te zetten en uit te voeren. Wij geven je de ruimte om je creativiteit toe te passen in het bedrijf. Denk hierbij ook aan blogs, flyers en dergelijke promotiemiddelen om meer bezoekers te trekken naar de boetiek en naar de webshop.

Het verbeteren van de website
– google analytics proof maken
– Vindbaarheid vergroten
– Content bedenken en plaatsen
– Nadenken over website strategie

Daarnaast draai je volledig mee in de andere projecten die op dat moment spelen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan evenementen zoals de maandelijkse borrel of stands op een beurs.

Zo ziet jouw dag eruit
Als marketing en communicatie stagiair neem je een grote rol op je binnen het bedrijf. Je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media en gaat daar graag mee aan de slag. Je bent veel bezig met het bewerken van foto’s en klaarstomen voor de social media pagina. Met een leuk tekstje erbij staat het de volgende dag, op elkaar ingestemd, in een drie-luik op de pagina.  Je gaat ervoor zorgen dat het bedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van alle social media en het bedenken van marketingacties. Wij geven je de ruimte om je creativiteit toe te passen in het bedrijf. Denk hierbij ook aan blogs, flyers en dergelijke promotiemiddelen.

Dit bedrijf is een super leuk stage bedrijf! Hier ben je geen nummertje maar word je gezien als echte werknemer. Wij zijn altijd op zoek naar een frisse blik en vinden het erg leuk om met stagiaires te werken!

Dit ben jij
– Doelgericht
– Creatief
– Evaring met Photoshop of Indesign
– Goede schrijfvaardigheid
– Communicatief vaardig
– Proactieve houding
– Marketing of communicatie opleiding
– Kennis van wordpress is een pré.

Over dit bedrijf
– Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de modebranche. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als zeer goed.
– Het bedrijf bestaat 5 jaar en heeft sinds kort hun eerste boetiek geopend in Amsterdam.
– Je krijgt bij Tubino goede begeleiding. De lijntjes zijn kort en je bent geen stagiair maar een volwaardige medewerker.
– Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ze zitten gevestigd in Amsterdam Zuid-oost.

Geef een reactie