Cart

Showroom

MAATWERK
Elke vrouw is uniek en heeft een persoonlijke voorkeur voor kleur en materialen. Tubino maakt de collectie naar jouw wens in jouw persoonlijke detailkeuze. In de showroom is het mogelijk om je te laten opmeten en in je persoonlijke maten te bestellen. Maar ook standaard maten hangen klaar als je geen maatwerk nodig hebt.

In de webshop is de collectie van Tubino in standaard maten te bestellen, maar in de showroom in Amsterdam kun je terecht om de collectie te bekijken of te shoppen en als het niet past, op maat te bestellen.

Open dagen showroom. Elke woensdag en vrijdag kun je zonder afspraak langskomen tussen 11:00 en 17:00 uur. Vrijbijvend, om de collectie te bekijken of je te laten informeren over de mogelijkheden van maatwerk en stijladvies, maar je kunt ook gewoon shoppen.

Afspraak.
Overige dagen werken we op afspraak en daarvoor kun je bellen naar 06 14656364 of mailen naar info@tubino.nl.

Locatie
Wij zijn gevestigd in het bedrijvencomplex in Amsterdam Zuidoost en zijn prima bereikbaar met de auto of OV. Het adres is :
Paasheuvelweg 50
1105 Bj Amsterdam.
Er is voldoende GRATIS parkeermogelijkheid.

De verzending van de online bestellingen duurt 5-7 werkdagen. Maatwerk bestellingen duren 10 werkdagen.

Grote maten
Ook in grotere maten is het mogelijk om er stijlvol uit te zien, een misverstand is dat grotere maten wijdvallend en stretchy moeten zijn. Wanneer de stof van goede kwaliteit is en de pasvorm perfect, is een kokerrok of jurk juist afkledend en elegant. Tubino maakt de rokken en jurken tot en met maat 52. Er gaat niets boven een ambachtelijk gemaakte collectie maar maatwerk kost ook tijd. De meerprijs voor maatwerk is ongeveer 15-20% van de aankoopprijs.

Collectie Tubino in de showroom