Cart

Showroom

MAATWERK
Elke vrouw is uniek en heeft een persoonlijke voorkeur voor kleur en materialen. Tubino maakt de collectie naar jouw wens in jouw persoonlijke detailkeuze. In de showroom is het mogelijk om je te laten opmeten en in je persoonlijke maten te bestellen. Maar ook standaard maten hangen klaar als je geen maatwerk nodig hebt.

In de webshop is de collectie van Tubino in standaard maten te bestellen, maar in de showroom in Amsterdam kun je terecht om de collectie te bekijken of te shoppen en als het niet past, op maat te bestellen. Het is mogelijk om tegen een meerprijs (ongeveer 15-20% van de aankoopprijs)  de collectie op maat te laten maken.

Open dagen showroom. Elke woensdag en vrijdag kun je zonder afspraak langskomen tussen 11:00 en 17:00 uur. Vrijbijvend, om de collectie te bekijken of je te laten informeren over de mogelijkheden van maatwerk, stijladvies of make-up advies.

Afspraak.
Overige dagen werken we op afspraak en daarvoor kun je bellen naar 06 14656364 of mailen naar info@tubino.nl.

Per 12 december 2017 zijn wij verhuisd naar:
Paasheuvelweg 50 B
(parkeren is ingang bij nr. 39)
1101 BJ Amsterdam

Er is voldoende GRATIS parkeermogelijkheid.


De verzending van de online bestellingen duurt 5-7 werkdagen. Maatwerk bestellingen duren 10 werkdagen.

Grote maten
Ook in grotere maten is het mogelijk om er stijlvol uit te zien, een misverstand is dat grotere maten wijdvallend en stretchy moeten zijn. Wanneer de stof van goede kwaliteit is en de pasvorm perfect kleedt een kokerrok of jurk juist af in grotere maten. Tubino maakt de rokken en jurken tot en met maat 52. Er gaat niets boven een ambachtelijk gemaakte collectie maar maatwerk kost ook tijd. De meerprijs voor maatwerk is ongeveer 15-20% van de aankoopprijs.

De locatie van de showroom is gevestigd in Amsterdam Zuidoost bij het bedrijventerrein, op steenworp afstand van de Arena en Openbaar Vervoer. Bij aanmelding (info@tubino.nl of 06-14656364)  is het gratis parkeren.

Showroom Tubino