fbpx

Verzending, Ruilen of Retourneren

Verzending
Online bestellingen worden verzonden binnen 6-9 werkdagen. In de boetiek hebben we ready to wear collectie hangen, maar bestellingen op maat worden binnen 10 werkdagen geleverd. Verzendindg is gratis boven de €50,- binnen Nederland.

Ruilen/Retour
Hoewel wij met zorg en aandacht de producten verzenden, kan het voorkomen dat bestelde items niet zijn wat je ervan had verwacht of dat je niet de juiste maat hebt besteld. Dat is geen probleem. Je kunt je items ruilen of je krijgt het aankoopbedrag terug gestort. Er gelden wel een aantal spelregels.

Stuur binnen 10 dagen na ontvangst van je artikel een mail naar info@tubino.nl waarin je aangeeft dat je wilt ruilen of terugsturen.

Je krijgt dan per mail een bevestiging en het retouradres zodat je je aankoop kunt terugsturen. We rekenen erop dat de artikelen niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn.

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen, krijg je het aankoopbedrag van het item teruggestort op je rekening of krijg je een nieuw item toegestuurd. Hier ontvang je uiteraard een berichtje van.

De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor de consument, voor het opsturen van het nieuwe item, worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Mocht je nog vragen hebben, bel of mail gerust naar Tubino.