fbpx

Parisian chique
Franse femmes  hebben smaak en stijl en zullen nooit een mode-misser maken, dat komt omdat zij chic met eenvoudig combineren. Zelf hou ik ook erg van moeiteloze, minimale looks die je elke keer weer anders kunt combineren. Deze zomer hebben wij een witte jurk in de collectie van Tubino toegevoegd die helemaal voldoet aan deze eisen. Met moeiteloos bedoel ik dat je niet lang hoeft na hoeft te denken waar het bij past of welke stijl je erbij kunt dragen. Bij dit jurkje pak je steeds een ander jasje en tasje en je hebt direct weer een nieuwe look!

Zacht met een stevige body
Het jurkje is gemaakt van zachte materialen met een stevige body en het is een mix van viscose en polyamide met een heel fijne structuur. De stof  schijnt niet door en is gevoerd met viscose. Wit is vrij besmettelijk en gelukkig kun je het jurkje voorzichtig wassen in de wasmachine. Het is ook erg fijn om te weten dat we bij Tubino de jurk eventueel aan kunnen passen aan jouw persoonlijke wensen en maten.

Kosteloos
Kom deze prachtige jurk bekijken/passen in onze boetiek of wil je de stof van dichtbij bekijken, voelen? vraag kosteloos een stofstaal aan door [stofstaal Sopia wit] te mailen naar info@tubino.nl.

Stijlvolle groet
Selma Duinkerken | TUBINO