fbpx

Als je ergens een beetje mag opvallen met je kleding, is dat wel tijdens de FashionWeek. Maar je moet wel met iets origineels komen want er lopen al genoeg opvallende mensen rond. Gelukkig hoefde ik niet lang na te denken over mijn outfit want de gloednieuwe Dolce Vita collectie Tubino is verder nergens te koop.

Gekleed in mijn Tubino, haartjes gestyled en hakjes aan, heb ik afgelopen zaterdag  de eerste show van de dag bezocht, House Of Byfield.

Fashionweek Amsterdam Tubino

House Of Byfield
De Jamaicaanse ontwerper Carmichael Byfield heeft een weelderige show neergezet met regenboog kleuren.

Deze kleuren in zijn collectie staan symbool voor vrede. De collectie was kleurrijk met veel zwierige stoffen. Veel designs waren draagbaar en elegant met veel ruches, lagen en gedrapeerde materialen. Het was verrassend om te zien dat er ook lingerie modellen getoond werden.

Wat mij betreft kunnen we niet genoeg vrede hebben op de wereld, deze show was dan ook goed ontvangen met de prachtige symboliek.

Hey, de pasta jurk!
Na de show bleven we nog hangen voor een drankje en het gave was dat ik door diverse mensen aangesproken werd over mijn rok. Mijn vriendin Anita droeg haar Dolce Vita dress en zij kreeg vaak te horen: ” hey de pasta jurk”!

De nieuwste stof van Tubino is 100% zijde, bezaaid met pasta en rozen én uniek in heel Nederland. Sinds kort is de collectie ook online te bestellen.

Lange dames, kleine dames
Maar ben je net als wij niet altijd geschikt voor standaard maten, kom dan gerust naar de showroom om de rok of jurk op maat te laten maken. Het bijzondere is dat je ook een ander model rok of jurk kan bestellen in deze stof.

We hebben een geweldige middag gehad en kwamen nog vele bekende tegen. Graag wil ik PR Doudou bedanken voor de uitnodiging, House Of byfield bedanken voor de prachtige show en mijn vriendin Anita bedanken voor de gezelligheid!

Gratis kaartjes voor de FashionWeek
In de volgende editie van de FashionWeek gaan we veel meer kaartjes weggeven, wil je meedoen, stuur dan een mail naar info@tubino.nl en geef aan dat je interesse hebt in vrijkaartjes voor fashionweek.

Stijlvolle groet

Selma Duinkerken, oprichter Tubino