fbpx

Tubino bestaat bijna 6 jaar en heel binnenkort gaan wij de eerste Concept Store openen in Amsterdam met niemand minder dan Heleen van Royen!

Tubino zit ‘als gegoten’
Schrijfster Heleen van Royen opent op 1 oktober de eerste concept store van Tubino aan de Van Woustraat in Amsterdam Zuid. “Dat ik fan ben, is heel logisch”, zegt de schrijfster lachend. “De kokerrokken en -jurken van Tubino zitten haar ‘als gegoten’. “Ze doen een vrouwenfiguur heel goed uitkomen. En ik houd van de eenvoud ervan; geen toeters en bellen, een paar hakken eronder en je bent klaar.”

Since 2012 Tubino
Tubino betekent in het Italiaans kokerrok of –jurk. Als 6-jarig meisje maakte ik poppenjurken en is het altijd mijn passie geweest om vrouwen te laten stralen in een geweldige outfit. Na jaren in de financiële sector te hebben gewerkt, heb ik mijn baan opgezegd en begon mijn bedrijf Tubino, eerst online daarna diverse showrooms, maar nu zijn wij klaar voor een echte winkel!

Heleen van Royen en Selma lancering boek in Tubino
Concept Store
Concept Store van Tubino is een ‘gewone” winkel met het bestaande concept van kokerrokken en jurken, alleen gaan we straks uitbreiden met blouses, accessoires, panty’s sieraden, boeken en nog meer. Alles om je op en top vrouw te voelen maar dan onder één dak! Daarbij is het heel fijn dat we voortaan onze klanten ook in het weekend en op koopavonden kunnen ontvangen.

Het adres van de winkel is Van Woustraat 192A, 1073 LZ Amsterdam, per 1 september  gaan wij open maar op 1 oktober hebben we de feestelijke grand opening met Heleen van Royen.

Het openingsfeest
Op maandag 1 oktober 2018 om 16:00 uur gaan we feestelijk de winkel openen.
Het adres is Van Woustraat 192A, 1073 LZ Amsterdam.
De uitnodigingen zijn persoonlijk.
We verwachten veel gasten, als je erbij wilt zijn, vergeet je dan niet aan te melden via de uitnodiging.

Tot ziens in onze gloednieuwe winkel!

Stijlvolle groet
Selma Duinkerken, oprichter Tubino