Cart

Op de koffie bij Douwe Egberts

Afgelopen week heb ik de Horecava bezocht, mijn eerste bezoek was bij Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional want dan kon ik de Tubino jurken zien die geleverd waren aan de medewerksters van Douwe Egberts.

Pop-up restaurant
Als eerste werd mijn aandacht getrokken door het prachtige pop-up restaurant ‘The House’ van Douwe Egberts. Sfeervol, culinair maar vooral verbindend. Eten, drinken, koffie en thee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, zo was het eerste pop-up restaurant van Douwe Egberts een groot succes.

Tubino Douwe Egberts (7)

Mensen verbinden
Met deze activiteiten op de Horecava wil Douwe Egberts mensen met elkaar verbinden. Samen met een paar bekende chef koks hebben zij een geweldig concept neergezet.

Tubino Douwe Egberts (6)

Kokerokkendiner
Toen ik ontdekte dat o.a. het team van het restaurant De Hoefslag uit Bosch en Duin het diner verzorgde bij dit pop-up restaurant was ik helemaal verrast! Want in dat restaurant wordt het Kokerrokendiner.nl verzorgd waar ik een van de spreeksters ben en de collectie van Tubino mag presenteren.

Proeverij
Ik vond het geweldig om te zien hoe de gasten genoten van de ambiance en de goede gerechten met excellente koffie en thee. Drie topchefs hebben koffie en thee op een bijzondere wijze verwerkt in de gerechten. Ook heb ik geproefd van verschillende koffiemerken zoals Laurentis.

Tubino Douwe Egberts (3)

Tijd voor thee
Naast verschillend merken koffie zoals Laurentis, is er tevens een Pickwick ice(d) tea bar waar theesommelier Jerry van Daalen de bezoekers laat kennismaken met warme en koude theespecials met diverse verse fruitsoorten en kruiden.

Tubino Douwe Egberts (4)

Corporate Identity
Ik ben vereerd dat ik de jurkjes mocht leveren voor dit prachtige bedrijf als Douwe Egberts, maar ook minder bekende bedrijven zoals Ingentia Advocaten en De Gezellin, zijn tevreden afnemers van Tubino. Omdat zij als geen ander weten dat je uitstraling in lijn moet zijn met je bedrijfsidentiteit. Wil je ook meer weten over wat Tubino voor jouw bedrijf kan betekenen, kom gerust langs in de Showroom in Amsterdam. Op woensdag en vrijdag is er open dag en kun je zonder afspraak langskomen.

Jeanett Douwe Egberts in Tubino 4. jJeanett Douwe Egberts in Tubino 4. j

Stijlvolle groet
Selma Duinkerken, ontwerper Tubino

Geef een reactie