fbpx

Ooit zei iemand tegen mij : wees geen kleine vis in een oceaan maar een grote vis in een vissenkom.

Vier jaar geleden begon ik online met Tubino en had geen eigen ruimte, sinds twee jaar heb ik een kleine showroom waar ik klanten ontvang en regelmatig workshops en borrels geef. Nu is de tijd rijp om deze showroom uit te breiden en ik ben mijn klanten en relaties dankbaar voor alle support.

Save the date
En niets is zo leuk voor een ondernemer als groeien of uitbreiden. Per 1 oktober is mijn huidige showroom twee keer zo groot en ga ik dat vieren met klanten, relaties en familie. Jullie krijgen nog een persoonlijke uitnodiging voor de feestelijke opening op 1 oktober, save the date!
Is het makkelijk geweest? Niet altijd….
Is het leuk geweest? Jaaaaa!

Ontmoetingsplek
Tegenwoordig is veel online maar ik zou nooit meer zonder een showroom kunnen want mijn klanten willen graag alles voelen, zien en passen. Bij maatwerk gaat het ook niet  anders. De showroom is voor mij meer dan alleen maar kleding passen, het is de ruimte waar persoonlijke ontmoetingen plaatsvinden, niet alleen met mij maar ook met vrouwen onder elkaar. Het is de ruimte waar vrouwen zich letterlijk en figuurlijk bloot geven.

Er zijn regelmatig samenwerkingen ontstaan na spontane ontmoetingen in de showroom. Ook de zakenvrouwenborrel is hieruit ontstaan, er was behoefte onder de bezoekers om elkaar op een informele maar zakelijke manier te treffen. Ik heb prachtige dingen meegemaakt in deze ruimte en kijk ernaar uit om nog meer mooie jaren te beleven in de nieuwe, grotere ruimte.

Showroom Tubino borrel

Stijlvolle groet

Selma Duinkerken/oprichter Tubino