Cart

Modeshows in het centrum Gooi

Op zondag 2 oktober zal Tubino samen met van Os Tassen en koffers deelnemen aan de modeshows in Laren. Net als vorig jaar belooft het een sprankelende, inspirerende dag te worden!  Alle deelnemende merken zullen de modellen aankleden in de mooiste kleding en accessoires voor de wintercollectie.

Locatie:  Op de Nieuweweg en op de Brink, twee stijlvolle modeshows waarin verschillende winkels hun wintercollectie tonen. Net als vorig jaar beloven het prachtige shows te worden.

Tijd: De eerste show is om 13.30u op de Nieuwe weg en de 2e om 15.00u op de Brink. Alle winkels in Laren zijn deze dag geopend, zodat de geshowde collectie gelijk gekocht kan worden.

 

Modeshow Tubino Laren

De show zal gepresenteerd worden door (RTL) presentatrice Chimène van Oosterhout. Ook dit jaar doen vele bekende merken mee zoals Marccain, Sisera, Anna van Toor, Claudia Strater, Expresso, Repeat by Trento en Match. Een walhalla voor stijl liefhebbers.

Exclusief
Tubino heeft speciaal op deze dag een unieke actie voor de bezoekers. Vaste klanten weten dat Tubino nooit sale heeft maar ter gelegenheid van deze modeshow geven wij maatwerk cadeau! 

Aanmelden: Je bent welkom in de winkel van van Os, meld je aan via info@tubino.nl, Brink 32 Laren.

Ben je uitgewinkeld, ga dan culinair genieten in het centrum van het gezellige Laren en sluit je weekend in stijl af.

Stijlvolle groet
Selma Duinkerken, ontwerper Tubino

Geef een reactie