fbpx

De High Fashion Tea was een onvergetelijke ervaring en ik kijk graag terug naar deze excellente middag met 50 geweldige vrouwen.

Wat is luxe? Luxe is de vrijheid om te genieten, wij hebben samen met 50 vrouwen genoten van de ambiance van het prachtige Amstel Hotel, de excellente High Tea en de collectie van Tubino.

High Fashion Tea Amstel Hotel

High Fashion Tea Amstel Hotel

Hats, gloves & pearls
Handschoenen, hoeden en parels ontbraken zeker niet aan deze High Fashion Tea en veel dames waren al in Tubino gekleed. We hebben met plezier teruggekeken naar de jaren 50/60, de tijd waarin vrouwen afscheid namen van werkkleding en er weer vrouwelijk uitzagen. De sfeer was ontspannen en gezellig en was ruimte verbinding en contact. De dames hadden alles uit de kast getrokken om er geweldig uit te zien en dan kon ik niet achterblijven.

Hats gloves pearls

Mijn haar en make-up vertrouw ik maar aan één persoon toe en dat is Nury van Lady Giovin. Ik ben ook erg blij met het resultaat. De hoeden waren van Esdee Hoeden en Parels van de Pareldame.

De dames gingen na de high tea volop netwerken, kleding passen/shoppen van Tubino en na afloop werd hun auto voor de deur gezet zodat ze niet te lang op de hoge hakken hoefden te lopen.

High Fashion Tea Amstel Hotel

Aanmelden
Deze allereerste High Fashion Tea was een geweldig succes en er komt zeker een vervolg. Wil jij er de volgende keer bij zijn, mail dan naar info@tubino.nl

Tubino                    : https://tubino.nl/shop/kokerjurken/jurk-jackie-black/
Foto’s                      : https://www.voshol-fotografie.nl/
Hoeden                   : http://esdee.nl/
Haar & Make Up : https://www.facebook.com/luxemanicureoplocatie/

 

Stijlvolle groet,
Selma Duinkerken, ontwerper Tubino