fbpx

Deze zomer introduceert Tubino de Dolce Vita collectie, als ode aan Italie, aan schoonheid, aan  pasta en aan vrouwelijkheid!  Het is liefde op het eerste gezicht voor liefhebbers van aparte, unieke statement kleding. We zijn er trots op dat wereldwijd deze jurk en kokerrok alleen bij Tubino verkrijgbaar zijn.

De stof
De jurk is gemaakt van 100% zijde en bezaaid met pasta en rozen, is gebaseerd op de collectie van Dolce en Gabbana, ik ben groot fan van D&G omdat zij als geen ander cultuur en fashion op het hoogste niveau samenbrengen. De stof is is niet alleen bijzonder vanwege de print maar het is ook zijde die wasbaar is, de voering is van comfortabele viscose, ademt en houdt je de hele zomer lekker koel.

Dolce Vita Dress

Outstanding maar draagbaar
Hou jij ook van een outfit waarmee je in een handomdraai klaar bent? Dit is zo een jurk of rok waarvan je weet dat je klaar bent als je het aandoet, je hebt niets meer nodig om je outfit af te maken. Je komt binnen en maakt statement. Doe je zwarte pumps en tasje erbij en je bent klaar! Durf jij het aan?

Maatwerk
Elke vrouw is uniek en heeft andere wensen, deze jurk is geschikt voor veel vrouwen en wij houden rekening met je individuele maten. Laat je vrijblijvend informeren in de showroom van Tubino of bestel deze rok of jurk online in standaard maten.

Dolce vita skirt Tubino

Stijlvolle groet

Selma Duinkerken, oprichter Tubino