fbpx

Ondanks dat we bij Tubino van perfecte basis items houden, kiezen we zo nu en dan ook echt voor eye catchers zoals leopard prints (zwijm!), ruiten en florals. Afgelopen zomer hadden we de leopard kokerrok geïntroduceerd en die was in no-time uitverkocht!

Icons
Het is heel klassiek en doet je denken aan Jackie O of Kate Moss met hun luipaardsjaals, ballerina’s en jassen. Er is veel in leopard print te krijgen maar er gaat niets boven een perfect passende leopard print kokerrok die als gegoten zit!

Kleuren
Nu lanceren we onze nieuwste Tubino leopard kokerrok met een geweldig zachte stof, een opvallende print met heel veel natuurkleuren erin zoals ivoor, parel, zandbruin, chocoladebruin en zwart! We hebben bij deze variant gekozen voor een minder opvallende zacht rose gouden rits aan de achterkant, zo kun je deze opvallende kokerrok mooi in balans brengen met rustige kleuren.

Stof
De stof is gemaakt van 93% viscose en heeft heel veel stretch, dat is handig bij het reizen en zorgt ervoor dat je er stylish uit ziet terwijl je geen last hebt van kreuken en zweten. Je houdt haar mooi door op heel lage temperaturen te wassen en met heel veel liefde te dragen.

Kokerrok, Tasje & Trui via Tubino

Maatje 36? Hoeft niet!
Je hoeft geen maatje 36 te hebben, mag natuurlijk wel, om je te hullen in deze strakke rakker. Deze print is ook geschikt voor vollere maten, leidt af van oneffenheden en maakt je super vrouwelijk!

Foto Pinterest

Hoe combineer je deze kokerrok?
He is niet moeilijk om leopard te dragen, als het koeler wordt, kun je het absoluut combineren met hakken, suède laarzen en een camel jas. Of  witte sneakers met een leren jack en t-shirt eronder.


Zorg ervoor dat je deze kokerrok in leopard print niet mist, voor je het weet is het weer uitverkocht! Wil je kosteloos een stofstaal ontvangen, stuur dan een mail naar info@tubino.nl of kom langs in onze boetiek in Amsterdam.

Stijlvolle groet
Team Tubino