fbpx

De PrinsjesHatwalk vindt dit jaar plaats op de zaterdag vóór Prinsjesdag, namelijk op 15 september. Het centraal gelegen Plein, naast het binnenhof is de thuisbasis voor deze  spectaculaire editie!

Hoedenontwerpwedstrijd
Een belangrijk onderdeel van deze PrinsjesHatwalk is de hoedenontwerpwedstrijd die is uitgezet bij modevakscholen in Nederland. Ook laat Susan Dekker van House of Hats een schitterende show met herenhoeden op de Hatwalk zien, bekijk de website voor een preview. In de traditie van Prinsjesdag zullen vervolgens verschillende politici prinsjesdag creaties showen en hun verhaal bij de hoed met u delen.

Kleding
Zes modellen showen tijdens de Hatwalk de hoeden. Tubino voorziet deze modellen van prachtig jurken. Nieuwsgierig naar deze outfits? Check dan de website: www.tubino.nl

Wie wordt de Maxima look a like?
Naast de Hatwalk staat Tubino er ook met een eigen stand. Hier kun je de jurken van Tubino passen, shoppen en jezelf leuk op de foto zetten. Wat ook leuk is is dat onze stylist van de dag (Thomas Welsink) je omtovert tot een Maxima look a like. Je kunt je dan laten fotograferen met je nieuwe look. Wie de meest koninklijke uitstraling heeft ontvangt een prachtige Tubino jurk cadeau.
Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar info@tubino.nl.

Foto’s Piet de Meijer

Locatie:  Het Plein, Den Haag
Start PrinsjesHatwalk:  15:00 – 16:00 uur
Toegang:  Vrij toegankelijk