Cart

Geld maakt niet gelukkig, maar geen geld maakt ongelukkig

Een vrouw die doet waar ze zin in heeft,  spannender is dan 50 shades of grey en meer boeken verkoopt dan menig schrijver in Nederland.  Ze kleedt zich sexy, ziet er uit als nog geen 40 en doet het met een veel jongere man. Daarnaast wordt ze terecht gevraagd voor veel spraakmakende programma’s en is ze bovendien in het echt bijzonder sympathiek en warm.

Tijdens Krachtontour  vertelde ze hoe belangrijk familie voor haar is maar ook geld. Een mooie zin die bij mij is blijven hangen was: Geld maakt niet gelukkig maar geen geld maakt  ONGELUKKIG. Haar boodschap in het kort was, wees financieel onafhankelijk, geniet van je vrouw zijn en zorg goed voor  je naasten en daar kan ik mij helemaal in vinden.

 

Heleen va Royen 2

Boeken en films

Ze heeft meerdere bestsellers maar haar roman “De ontsnapping” is sinds kort verfilmd https://www.facebook.com/DeOntsnappingFilm en voorlopig is ze niet te temmen. Ik wens Nederland en eigenlijk de hele wereld nog meer van deze vrouwen toe.

film de ontsnapping

Tubino kokerrok

Haar overtuigingen over geld, onafhankelijkheid, verbondenheid met je geliefden en succes maken dat ik compleet verliefd ben geworden op deze krachtpatser!  Daarom ben ik ook vereerd dat ze een Tubino kokerrok op maat heeft gekozen die haar nog sexier en krachtiger zal maken dan ze al is.

Heleen van Royen en Selma Duinkerken

Heleen van Royen en Selma Duinkerken

 Selfmade

Heleen van Royen maakte de afgelopen jaren foto’s van zichzelf waarbij ze haar  mobiel, webcam en spiegels gebruikte  om haar stemming, lichaam en seksualiteit vast te leggen. Selfmade bevat een selectie van de fotografische zelfportretten, die zijn ingedeeld in vijf thema’s: licht, liefde, seks, vergankelijkheid en duisternis. De expositie Heleen van Royen: Selfmade is van 16 mei t/m 6 september te zien in het Letterkundig Museum in Den Haag .

 

Rok of jurk op maat?

Wil je ook een sexy en krachtige uitstraling maar denk je dat jet niet het juiste figuur hebt? maak dan een afspraak voor maatwerk in de showroom van Tubino, vrijblijvend word je geïnformeerd over de stoffen, modellen en maten, neem alvast een kijkje in de shop.

Reacties zijn gesloten.