fbpx

Fotoshoot
Speciaal voor Tubino zijn we naar Parijs gereden om sfeerfoto’s te maken. We wisten dat het koud was maar dat het zo snowy zou worden hadden we niet verwacht. Parijs zit vol met leuke en mooie plekken waar we de foto’s konden maken. Het was nog al een survivaltocht om met de hakken door de sneeuw te lopen maar het is ons gelukt.

Notre-Dame
Bij de Notre-Dame hebben we foto’s gemaakt van jurk Selena in een nudekleur, en jurk Sophia in het wijnrood.
Jurk Selena is een jurk voor echte Parisiennes! Of je je pumps eronder doet of je Dr. Martens, het staat super stijlvol. De kleur is zacht en dromerig en goed te combineren met je Faux Fur Coat als je de Champs Elysee op wilt.

 

Jurk Sophia in Wijnrood
Dit is de favoriete jurk van Heleen van Royen, maar eerlijk is eerlijk, is het geen geweldige kleur? Het is zeker ook mijn favoriet en daarom wilde ik graag deze jurk dragen op de foto’s.

De hakken konden pas aan op het moment dat we de plek hadden gevonden. De sneeuw was gesmolten en weer opnieuw bevroren, een en al gladheid dus.

Ozne fotograaf had zelfs een heel team aan ‘chinese paparazzi’om zich heen.

Eiffeltoren
Als je in Parijs foto’s maakt kan je natuurlijk niet vertrekken voordat je een paar leuke shots hebt met de Eiffeltoren. De jurk Marilyn in het zwart met witte kraag en rok Julie in het geel zijn gefotografeerd met een blink van de Eiffeltoren. Het moet natuurlijk geen toeristenfoto worden, maar wij houden van de Eiffeltoren!

Tubino in Paris

Stijlvolle groet,

Jill Kessels
Stagiaire Tubino