fbpx

Het sexdagboek van Heleen van Royen is nuttige lectuur, zet je aan het denken maar leest ook lekker weg. Elke vrouw zou dit boek moeten lezen, want de boodschap is sterk, terwijl je af en toe verdwaalt tussen de vibo’s en verschillende standjes.

In Beaumonde zei Heleen: “ Via het ‘Sexdagboek’, waarin ook essays, verhalen en mijn theorieën over seksualiteit zijn verwerkt, wil ik vrouwen meegeven dat seks iets leuks is en geen moetje. En ze empoweren hun genot op te eisen.”

Signeersessie
Het sexdagboek van Heleen van Royen is verkrijgbaar in de winkel van Tubino en komt zij op 3 december 2018 tussen 15 en 16 uur naar de Fashionborrel van Tubino om haar boeken te signeren.

Meet & Greet
Dit is een mooie gelegenheid voor een Meet & Greet met Heleen en kun je haar je vragen stellen. We hebben een beperkt aantal boeken, wil je zeker zijn van een gesigneerd exemplaar, reserveer je boek alvast hier. Wij zorgen dat je boek klaar ligt op 3 december zodat jij  gezellig kunt borrelen.

Shoppen
Heleen houdt van vrouwelijke, krachtige kleding en daarom kiest zij vaak voor Tubino tijdens haar optredens in het land. Tijdens de borrel  helpen wij je graag met stijlvolle rokjes en jurkjes. Heb je geen maat 36 zoals Heleen? No worries, wij maken de jurkjes perfect op maat zodat jij alleen maar hoef te shinen.

♥ Datum 3 december 2018.
♥ Tijd van de Fashionborrel is 15 tot 17.30 uur.
♥ Signeersessie Heleen is van 15-16 uur.
♥ Locatie : Winkel van Tubino, Van woustraat 192 A Amsterdam. Parkeren 10 ct per uur.

Aanmelden via info@tubino.nl