fbpx

Samen met Sofitel Legend The Grand in Amsterdam introduceert Tubino dit jaar de Fashion High Tea. Geniet van de ambiance met koninklijke allure en ontmoet interessante zakenvrouwen én een aantal bekende Nederlandse vrouwen met inhoud en glamour.

Ode aan de Vrouw & Fashion
Dit legendarische hotel is vol historie, waar prinses Beatrix is getrouwd en vele beroemdheden zoals Winston Churchill en Michael Jackson in dit chique hotel hebben gelogeerd. Op deze sfeervolle middag wil ik graag een ode brengen aan de vrouw én aan fashion. Genieten, ontmoeten en vieren dat we vrouw zijn, doe je mooiste jurk aan, neem je kaartjes mee en een dosis fun, het wordt een onvergetelijke middag.

Fashio

 

Smaak sensatie van de high tea
Tijdens de Fashion High Tea laat Sofitel Legend The Grand Amsterdam je genieten van diverse, huisgemaakte zoete en hartige heerlijkheden van hun getalenteerde patissier-brigade. De verrassende bijpassende theesoorten van Newby Teas die met zorg geselecteerd zijn door een heuse thee-sommelier. Als bijzonder extraatje krijg je bij de Fashion High Tea een goodiebag met producten van Hermes.

GIFT
Als dank voor je bezoek aan de Fashion High Tea ontvang je een Gift-pack van Hermes.

Datum    : 6 september 2019
Tijd         : 15:00-18:00 uur
Locatie   : Sofitel Legend The Grand in Amsterdam
Adres      : Oudezijds Voorburgwal 197, 1012 EX AMSTERDAM

Aanmelden
Deze high tea is exclusief voor klanten en relaties van Tubino inclusief een gift-pack met producten van Hermes. Je kunt een mail sturen naar info@tubino.nl om je aan te melden. We hebben beperkte plaatsen en informeren je graag over de beschikbare tickets.