fbpx

‘Het modellenleven van Tanja is een jarenlange ontdekkingsreis geweest. Die reis was ze graag begonnen mét de kennis van de tips en trucs die zij nu in Help! Ik ben model geeft. Met dit boek in de hand wordt duidelijk wat het werkelijke leven van een fotomodel inhoudt, inclusief alle ups en downs. Want in een tijd van fotoshoppen, opgepoetste selfies en filters is niets wat het lijkt’, schrijft Uitgeverij Prometheus.

Signeersessie
De borrel van februari staat in het teken van jezelf laten zien en Tanja Kok zal aanwezig zijn om haar boek Help! Ik ben model te signeren. Tanja is bekend van RTL Late Night, NOS Jeugdjournaal en was al model vóór het Instagram tijdperk en zij geeft trainingen over jezelf presenteren, ook zal ze vertellen over haar modellenleven. Tanja zal op 27 februari 2019 tussen 16 en 17 uur haar boeken signeren in onze boetiek.

Ontmoet Tanja
Dit is de perfecte gelegenheid om Tanja te ontmoeten en haar vragen te stellen waar je altijd al een antwoord op zou willen hebben. Wil je zeker zijn van een gesigneerd exemplaar, reserveer je boek alvast hier. 

Tanja en Selma tijdens de opening van de boetiek van Tubino

Shoppen
Tijdens de fashion borrel is er gelegenheid om te shoppen. Wij geven je graag stijladvies en helpen je bij het kiezen van de juiste kokerrok of -jurk. Wij bieden ook maatwerk aan zodat je de perfect passende kokerrok of -jurk mee naar huis kunt nemen!

♥ Datum 27 februari 2019
♥ Tijd van de Fashion borrel is 16 tot 18.30 uur
♥ Signeersessie Tanja is van 16-17 uur
♥ Locatie :
 Winkel van Tubino, Van Woustraat 192A Amsterdam

Aanmelden
Jij kunt deze middag bijwonen door te mailen naar info@tubino.nl, we zien jullie dan!

Schrijf je in en ontvang GRATIS de ultieme stijlgids

De stijlgids voor de ambitieuze vrouw met glamour