fbpx

Wie kent ze niet, de haat/liefde verhouding met mooie gladde jurkjes? Ze zijn heerlijk zacht en volgen de lijnen van je lichaam maar laten vaak ook lijntjes zien die je liever wilt verbergen. Het goede nieuws is dat je niet direct een crashdieet hoeft te volgen om er een maat slanker uit te zien!

Shapewear doet wonderen! Moet je wel eentje aanschaffen die bij je past. Je hebt verschillende modellen qua pasvorm maar ook qua materiaal. Mocht je denken dat het A-sexy is dan heb je de laatste modellen nog niet gezien Vrouw.nl heeft een geweldig artikel geschreven en kun je je laten informeren over de verschillen in prijzen en modellen, vooral is het leuk om de ervaring te lezen van Sabine, beauty journalist die een prachtige Tubino jurk draagt.

Elke vrouw is uniek
Elke vrouw is uniek en zo heeft Sabine gekozen voor een spetterende kleur die bij haar past. Onder haar jurk heeft ze gekozen voor pumps in parelmoer kleuren. Deze kleur is nog niet lang geleden geïntroduceerd bij Tubino en geeft je een instant blij gevoel. Bij Tubino maken wij de jurken en rokken op maat zodat je zo min mogelijk shapewear hoeft te dragen, mocht het toch nodig zijn, dan hebben wij verschillende stijlen in de winkel om uit te proberen en te shoppen.

Shapewear shoppen
Laat je inspireren en ontdek wat maatwerk voor jou kan doen, kom gezellig naar onze boetiek in Amsterdam en maak kennis met onze jurken en shapewear.

Stijlvolle groet

Team Tubino