Cart

Een aandeel in elkaar!

Ik hou van goedgeklede mensen die voor persoonlijke groei kiezen en een ander omhoog halen. Soms word ik gevraagd om een lezing te houden over mijn achtergrond, carriereswitch en mijn keuze voor Tubino. Hoewel ik het elke keer heel spannend vind,  ben ik ook dankbaar en verheugd dat ik anderen mag inspireren om het beste uit zich zelf te halen.

Dit keer mag ik de medewerkers van de Rabobank kennis laten maken met Tubino, dat is wat ik heel gaaf vind maar de medewerkers kunnen ook een style touchup krijgen. Dat is aandeel in elkaar!

flyer-rabobank-selma

Stijl touch-up
Exclusief voor de medewerkers van de Rabobank bied ik deze avond een style-touche-up. Je krijgt een figuuranalyse en kunt daarmee gericht shoppen. De collectie is online of in de showroom in Amsterdam te koop maar alleen deze avond neemt ik een deel van de collectie mee en biedt exclusief voor medewerkes van Rabobank 10% korting.

Tot ziens bij de Rabobank !

stijlvolle groet

Selma Duinkerken, ontwerper Tubino

Geef een reactie