fbpx

Het weer is weer helemaal zomers, het zonnetje gaat schijnen en weer tijd voor mooie rokken en jurken. Met deze blog introduceren wij jou het eerste nieuwe product uit de collectie. Waarschijnlijk heb je al wat leuke kiekjes voorbij zien komen van onze vuurrode kokerrok ‘Helen’. Een super stijlvolle kokerrok met pit.

Langer en slanker
De kleur rood straalt vrouwelijk- en zelfverzekerdheid uit! Draag deze kokerrok om statement te maken, de rits is een echte eye-catcher. Ze is gemaakt van een rijke cool wool stof met lichte glans, wat perfect het hele jaar te dragen is.
Door de verticale lijnen in het model lijk je langer en slanker. Dit model valt standaard over de knie. Combineer haar met een beige trui of mooie witte blouse en je bent verzekerd van een stylish look!

Lookbook
Wij hebben voor jou een mooie combinatie gemaakt van de Tubino kokerrok in een vuurrode kleur met een goud-beige top erop. Hoe leuk is het om dit te combineren met een rieten of gevlochten tas. Zo maak je het net wat meer casual, dit is super leuk in de zomer. Draag een bijpassende zonnebril in beige kleur om het van top tot teen af te maken. Kies voor neutrale kleur schoenen of juist rood! Natuurlijk is deze rok ook heel zakelijk te stijlen maar wij vonden het leuk om eens een andere kant van de kokerrok te laten zien.

Kokerrok : Tubino online en in de boetiek verkrijgbaar.
Trui, oorbellen, zonnebril, en tas zijn verkrijgbaar in onze boetiek in Amsterdam. 

Maatwerk
Wees niet getreurd als je niet het modellenlichaam hebt of de perfecte maten. Wij leveren ook maatwerk bij onze kleding. Met het perfecte model staat een kokerrok bij elke vrouw, juist bij de vollere maten. Kom gerust eens langs in onze boetiek om je maten op te nemen.

GIFT
Jij kunt een silk touch sjaal helemaal gratis ontvangen, als je dit bericht liket en deelt op je social media. Op Instagram maken wij de winnaar bekend op 30 juni 2019, volg jij Tubino al op Instagram?

Stijlvolle groet
Team Tubino