fbpx

Geen enkele kledingkast is compleet zonder een groene kokerrok gemaakt van een fijn wollen stof die kleur- en vormvast is. Maar wat draag je nou onder zo een kokerrok? De lengte van onze kokerrok is onder de knie, heeft een hoge taille en is te dragen van dag naar naar nacht. We hebben een aantal combinaties voor je gemaakt om je te inspireren.

Businessproof
Draag deze smaragd groene kleur voor je werk met half hoge hakken en een zwarte blazer en je bent meeting-proof!
Kokerrok Groen Tubino

Killer high heels of sneakers
Je hoeft niet te kiezen tussen high heels of kekke sneakers, draag ze onder deze kokerrok wanneer je er zin in hebt! ga je de stad in, kies dan voor comfortabele schoenen maar voor de avond doe je je hoge hakken aan in knallend rood.

Degelijk met een stout randje
Deze kokerrok trekt de aandacht maar niemand kan er iets op aanmerken, heeft een degelijke lengte en een frisse kleur, maar met een paar leopard pumps knalt zij er helemaal uit.
Kokerrok groen met verchillend schoenen

Altijd goed kleuren
De kleuren waarmee je nooit mis kunt slaan onder deze rok zijn de marine blauwe, cognac bruine en nude kleurige pumps. Heb je ze nog niet? Investeer dan in deze mooie blijverds want je hebt er nog vaak plezier van.

verschillende schoenen
Boetiek of online
Bij Tubino zorgen wij dat je kokerrok perfect zit, ongeacht je maat, kom haar passen in onze boetiek of bestel haar online om te voelen en zien dat ze jou nog verleidelijker maakt. Oh ja, dames met een maatje meer, de kokerrok kleedt je af en staat super verleidelijk, wij zijn benieuwd of jij weleens een kokerrok draagt?

Stijlvolle groet

Selma Duinkerken

Schrijf je in en ontvang GRATIS de ultieme stijlgids

De stijlgids voor de ambitieuze vrouw met glamour