fbpx

Tartan, pied de poule of BB ruitje, er zijn zoveel verschillende ruitjes, dat maakt dat de ruit nooit verveelt. Graag laten wij je zien hoeveel je kan met ruiten, je kunt kiezen voor grote blokruiten maar ook zeker de sjiekere en klassieke ruit.

Er zijn deze winter diverse trends, maar de ruit gaat nooit uit. Grote ontwerpers en rebellen vinden de ruit elk seizoen weer opnieuw uit. Of je kiest voor een kledingstuk, een kleed of een warme sjaal, je hebt gegarandeerd een deftige uitstraling.

Foto via Pinterest

Hoe draag je geruite kleding
Een ruiten rok of jurk heeft van zichzelf veel uitstraling, dat lijkt wat lastig te combineren maar dat is alles behalve moeilijk! Mét ruiten geef je toch net wat meer uitstraling aan de kleding dan een volledig effen look en kun je spannende combinaties maken met andere prints. Wij hebben onze ruit gecombineerd met leopard print, het is gewaagd maar ook fenomenaal mooi.

Rijke warme uitstraling bij Tubino
Wij hebben gekozen voor een sublieme selectie van vijftig-tinten grijs ruit in combinatie met zwarte leatherlook. De stof heeft een rijke warme uitstraling en de kleur is met heel veel verschillende andere kleuren kunt combineren. De stof heeft een zachte stretch en de leatherlook kraag en manchet maken de jurk spannend en keurig tegelijk. Naar wens kun je eventueel kiezen voor langere of kortere mouwen.

Gratis stofstaal
In onze boetiek kun je deze mooie jurk komen passen, we kijken ernaar uit om je de verschillende stijlen te laten zien. Wil je voelen hoe deze prachtige stof aanvoelt, vraag dan gratis een stofstaal aan via info@tubino.nl

Stijlvolle groet,
Team Tubino