fbpx

Beter kon mijn maandagochtend niet beginnen, ik was uitgenodigd door Omar Munie en Annemarie van Leggelo voor deze high tea met interessante dames, prachtige tassen en heerlijke gerechten.

Buurman van de koning
Dit unieke pand is gevestigd naast het Paleis Noordeinde en prachtig ingericht  met veel marmer en wit met goud, klassieke elementen en helemaal in een soort koninklijke stijl. Zoals Omar dat zelf zegt: “Ik kwam als vluchteling zonder ouders naar Nederland en nu ben ik de buurman van de koning.”

Chic maar duurzaam
De ochtend begon met een kennismaking met de stijlvolle, gezellige dames van vastgoedondernemer tot schooldirecteur en al snel mochten we aanschuiven aan de chique gedekte tafel. Deze tafel is bedekt met leer van restpartijen van autofabrikanten.

Het bijzondere aan Omar Munie zijn collectie is dat hij ook met restmaterialen werkt zoals bijvoorbeeld zijn omarm armband, gemaakt van gebruikte reddingsvesten, waarmee vluchtelingen Europa levend hebben bereikt.

De Brutale Keuken
Hoewel ik doorgaans de maandag ochtenden doorbreng met een fruithapje, had ik vandaag heerlijke hapjes van brioche brood, aubergine boter, amuzes tot macarons en daar kon ik echt geen nee tegen. De hapjes werden tevoorschijn getoverd door het gepassioneerde team van De Brutale Keuken. De naam zegt het al, de smaken waren verrassend, brutaal en overheerlijk en niet te vergeten ook nog gezond.

Shoppen
Als je tassenliefhebber bent zoals ik, welke vrouw is dat niet ? dan is dit een walhalla voor je, niet alleen omdat je kunt shoppen maar je kunt op je gemak een high tea boeken, genieten van de sfeervolle ruimte in hartje Den Haag en je laten inspireren door de boeken en accessoires die in de winkel liggen.

Tubino
Vandaag droeg ik mijn kokerrok Valentina in een fijne grijze ruit,
een klassieke wollen stof met een klassieke lengte. Maar een beetje kleur kan geen kwaad op deze grauwe dag en heb ik gekozen voor een warme oker kleur trui met een hele fijne glitter erin, gemaakt van viscose. De kokerrok is verkrijgbaar in onze webshop en de trui is verkrijgbaar in onze boetiek.

Collab
Binnenkort kun je kennismaken met Omar Munie en zijn ontwerpen in onze boetiek, ik kan niet wachten! Wil je een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor deze bijzondere gelegenheid, laat je dan op de gastenlijst zetten door te mailen naar info@tubino.nl.

Stijlvolle groet
Selma Duinkerken, oprichter Tubino

Schrijf je in en ontvang GRATIS de ultieme stijlgids

De stijlgids voor de ambitieuze vrouw met glamour