fbpx

Animal prints zijn helemaal van nu, steeds meer zien we snake en croco prints naast de leopard en daar zijn wij bij Tubino heel blij mee want wie wil er niet beestachtig goed uitzien? Zoek een blogger die geen animal print heeft en je zult haar moeilijk vinden. Wij zorgen dat je de lente in kan met een iconische kokerrok waar je het hele jaar plezier van zult hebben. Hieronder zie je hoe je deze kleur kunt combineren.

Spannend en degelijk tegelijk
Bij Tubino houden wij van stijlvol gekleed gaan maar nooit saai, daar voldoet onze nieuwste croco rok helemaal aan! Als je graag degelijk combineert met een spannende look dan is deze nieuwe kokerrok echt iets voor jou!

De croco print is een spannende stof, dat is niet zo gek want de structuur doet denken aan een krokodil, wie heeft er niet ontzag voor zo een spannend beest van een paar meter? Maar de kleur van deze kokerrok is aards en haalt je weer met beide benen op de grond. De lengte valt net onder de knie en is daardoor super chique. De stof is gemaakt van leatherlook materiaal en gelukkig niet van krokodillen.

Combineren met Croco
We hebben goed nieuws voor dames die het lastig vinden om bruin te combineren, daar helpen wij je graag mee en hebben daarom een inspiratie look voor je gemaakt. Hieronder zie je deze mooie kokerrok gecombineerd met bloemen print, streepjes en verschillende kleuren. Alle topjes, tasjes en sieraden zijn verkrijgbaar in de boetiek van Tubino.

Kokerrok Croco print Tubino

 

 

In onze boetiek kun je deze prachtige kokerrok passen, mocht het nodig zijn maken wij haar met plezier op maat voor je! Wij zijn zo benieuwd hoe jij deze kokerrok zou combineren?

Stijlvolle groet

Selma Duinkerken

Schrijf je in en ontvang GRATIS de ultieme stijlgids

De stijlgids voor de ambitieuze vrouw met glamour