fbpx

Business chique
Een vergadering of een chique gelegenheid? De witte blouse op een rode kokerrok is perfect voor beide gelegenheden! Als je rood gewaagd vindt, combineer je blouse op een zwarte of blauwe kokerrok om je business look compleet te maken.

Glamorous
Stop je witte blouse in je rode kokerrok met een paar prachtige high heels en je bent klaar voor een avondje uit met je lover of vriendinnen. met een paar statement accessoires, zoals deze gouden oorbellen.

De witte blouse
Deze witte blouse is tijdloos en mag absoluut niet ontbreken in de garderobe van een fashionable dame. Deze mooie blouse bij Tubino is van Milano Italy en is comfortabel en chic tegelijk. De mouwen zijn gemaakt van zachte jersey stof en kun je makkelijk opstropen. De voorkant is van een dunne crepe stof, schijnt niet door en heeft een rijke uitstraling.

Kokerrok Elena
Deze mooie kokerrok laat je stralen in verleidelijk rood, je valt op en bent business-proof. De pasvorm is aansluitend, de stof heeft een beetje stretch en een lichte glans, de rits aan de voorkant legt het accent op je lengte. Deze kokerrok kun je up- of downsizen door casual tshirts of juist extra opvallende topjes erop te dragen.

Locatie
Voor de foto’s van dit prachtige setje hebben wij gekozen voor een heerlijke groene plek in hartje Amsterdam, Hotel Jakarta Amsterdam. Het gastvrije en vriendelijke personeel heeft ons in de watten gelegd, we gaan zeker terug.

Pasvorm
Wij geloven in een perfecte pasvorm voor elke vrouw in elke maat, daarom maken we bij Tubino je rokjes op maat. Deze kokerrok staat ook heel mooi bij vollere maten en kleedt erg mooi af. Gun je zelf de luxe en glamour van deze mooie kokerrok en als je deze week de kokerrok komt passen ontvang je maatwerk geheel gratis!

Stijlvolle groet
Selma Duinkerken,oprichter Tubino