Cart

Over Tubino

Vrouwelijke en sexy look op een zeer chique en ingetogen manier, dat is de stijl van Tubino. Elke vrouw is mooi en bijzonder en kan het maximale uit het leven halen, dat is waar Selma Duinkerken, ontwerpster van Tubino in gelooft. Of je kleding maat 34 hebt of 44 is niet belangrijk, wel belangrijk is dat je gezien wilt worden en onderscheid wilt maken. Daar helpt zij je graag bij met een perfecte pasvorm, persoonlijk stijl advies en geweldige materialen. Ze ontwerpt de luxe kokerrokken en jurken en geeft workshops waarin je kunt leren hoe je meer uit je uiterlijk kunt halen in je business en presentatie. Ben je er klaar voor?

Collectie
Je kunt op de website de collectie in standaard maten bestellen, maar voor maatwerk  kun je terecht in de showroom. De kokerrokken en jurken zijn gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen en de pasvorm heeft een bijzondere shape die je direct voelt en ziet bij het dragen.

Workshops
Mocht je nog niet toe zijn aan een strakke rakker van Tubino dan kun je wel een workshop volgen om net even de fijne kneepjes te leren van stijlvol en  vrouwelijke kleden in busines.

Lezingen
Een paar jaar geleden heeft Selma Duinkerken, haar zekerheden opgegeven in de financiële sector om Tubino op te zetten. Haar passie is er uit zien om door een ringetje te halen en dat verdient elke vrouw. Door het hele land geeft Selma lezingen voor (zaken) vrouwen in de financiële en juridische sector en bij vrouwennetwerken. Ook heeft ze in enkele bladen gestaan zoals Libelle over haar opvallende carrière switch. Niet alleen zakenvrouwen weten Tubino te waarderen maar ook bekende Nederlandse vrouwen hebben Tubino ontdekt.

Events
Regelmatig vind je Tubino bij jou in de buurt want niets is leuker dan steeds nieuwe plekken te ontdekken en stijlvolle business ladies te ontmoeten.  Wij infomeren je graag over de evenementen via onze nieuwsbrief.

Stijlvolle groet,

Tubino

Selma Duinkerken Tubino